Ég a gyertya, ég... Hanuka 5782-2021: a nyolcadik, az idei utolsó gyertyagyújtás.

2012. október 8., hétfő

Mire leskelődött az iráni drón?


Irán mindeddig (október 7, vasárnap este) nem reagált az Izrael déli részén, szombaton reggel lelőtt drón hírére. Teheráni lapok azonban gúnyorosan írnak a Gázai-övezettel határos régiót védeni hivatott izraeli „Vaskupola” rakéta-elhárító rendszer gyenge hatásfokáról, amely, szerintük, egy viszonylag lassan szálló pilóta nélküli repülőt sem képes „leszedni”.

Vasárnapi sajtóközlés szerint a drónt az Izraeli Légierő egy F16i tipusú vadászgépe a Jatir-erdő térségében lőtte le. A pontosan meg nem nevezett hely valahol a Beér Seva és Árád városokat összekötő 31. számú műúttól északra, a Palesztin Autonómia déli határánál van, nem messze a Holttengertől. A „Jiszráél Hájom” napilap vasárnapi számában az olvasható, hogy a drónt a dimonai Nukleáris Kutató Központ reaktorától mindössze 30 kilométernyire lőtték le.

Egy iráni lap – perzsa lapokat szemléző izraeli forrás szerint – ezt még azzal is megtódítja, hogy kémrepülőjük „a cionisták urán-bányájáig” jutott el, utalva arra a régebbi híradásra, mely szerint Izrael „valahol a Negevben” uránércre bukkant.

A ynet hírportál szerint az Izraeli Légierő már a Földközi tenger fölött bemérte a drónt, és négy F-16-os vadászbombázóval követte (egyetlen robot-minigépet?!); lelövésével pedig addig várt, ameddig az lakatlan terület fölé ért. A partról, vagy a magasban keringő műholdak egyikéről pedig megbizonyosodhattak róla, hogy a drón nem hordoz bombát: a drón ugyanis „öngyilkos bombaszállítóként” is felhasználható.

Ha az értesülés pontos, a történet happy-enddel zárult.

Akárhogy is: ez a drón-projekt Izrael figyelmének és reakció-idejének a bemérése volt, iráni részről. 

7 megjegyzés:

  1. Irán tesztelte az izraeli elhárítást ! Ezért nem volt rajt semmiféle bomba ! Most sok embernek lesz mien elgondolkodnia !
    A drón is egy bizonyítéka Irán fejlődésének, nagyon meg kell gondolni azt a bizonyos " megelőző csapást " !
    Egyébként nem az első drón behatolás volt Izraelbe!

    VálaszTörlés
  2. Honnan lehet tudni, hogy a drón iráni volt? Rá volt írva, hogy Iran Air Force?
    A magyarok is sikeresen fejlesztenek legalább kétféle drónt, nem beszélve a világ más országainak hasonló fejlesztéseiről. A cionista állam miért gondolja, hogy csak Irán kíváncsi arra, mi folyik a falakon belül? Sőt Irán a legkevésbé kíváncsi. Addig jó, amíg a zsidók saját maguk által bezárkózva vannak. Mi nem akarjuk izrael falait kürtszóval lerombolni, inkább kívülre is teszünk lakatot a kapuikra. Se ki, se be - ez a beszéd! ...és jó volna, ha végre nyugton maradnának odabenn. Semmi köze izraelnek a világ más országaihoz, azok belügyeihez, azok bármilyen fejlesztéseihez. Van nekik éppen elég takargatnivalójuk.
    Jól tették, hogy lelőtték a felderítő eszközt, amennyiben azt az 1948-as határaikon belül tették. Máskülönben terrorista ténykedésük miatt elítélendők, megbüntetendők. Sajnos a zsidók folyamatosan abban a tévhitben élnek, hogy ők egy kiválasztott felsőbbrendű faj, az ő esetükben a rasszizmus nem baj. A félelem népe... ugyan mire választották ki őket?

    VálaszTörlés
  3. http://www.veteranstoday.com/2012/10/07/here-comes-evil/

    Amerikai veteránok (katonák, katonai szakértők, szak-újságírók, stb.) véleménye az elnök választás utáni külső és belső háborúkról, és azok okozóiról.
    Látható, hogy az amerikai nép nem a vezető politikusaik zsidóbérenc látásmódját preferálják, hanem tudatában vannak "irányítóik" kilétének, s ezek ellen előbb-utóbb fellázadnak. Nekik pedig még fegyverük is van hozzá, ami a magyarok esetében tiltott. Azért mi sem hátrálunk meg...

    VálaszTörlés
  4. Hé, huligán ! Ha majd ki ment a szer hatása olvasd el, amiket irtál, és talán meglátod, hogy miért lenne jobb inkább normálisnak lenni. Gondolj csak bele mi lenne, ha ebben a tudatmódosult állapotban ki tudnád irtani az összes ellenségedet, és csak olyan gyökerek maradnának, mint te ! Na az lenne ám csak az igazi katasztrófa.

    VálaszTörlés
  5. Még az a szerencse, hogy Magyarországon nem élnek zsidók. Legfeljebb túrista ha van néhány.
    Nincs zsidó kisebbségi képviselet, csak izraelita vallású "magyarok". Ennek tükrében kell vizsgálni az itt is kialakult helyzetet. Én nem vagyok ellensége egy vallásnak sem, tőlem lehet valaki mohamedán, katolikus, vagy hindu, akár ateista is. Viszont ha magyar, ne legyen ellensége a magyarságnak akár vallásos, akár nem. Ha pedig nem akar magyar lenni, mert titokban zsidó, ál-magyar -s itt már nem a vallást, hanem a fajt értem-, hazaárulónak minősül Magyarországon. Valaki vagy szemita, vagy magyar. Utóbbi esetben aszemita (a zsidók megközelítése szerint antiszemita. Pedig nem gyűlöletről van itt szó, hanem egy táj- és környezetidegen kultúra térnyeréséről, s ennek hatására a többségi magyarság zsidó-fóbiában szenved.). Nincs középút. Tudomásul kell venni, hogy a zsidó nép nem európai, itt nincsenek gyökerei, ide csak hívatlanul betelepülte, mint annak idején a kánaániták területére. Magyarország pedig nem befogadó ország, mint azt szeretnék. Ide ugyan hívtak meg korábban hun és magyar testvérnépeket, de zsidót, cigányt soha. Azok maguktól furakodtak be mindenhová, a világ minden tájára. Ezért is nevezik ezeket a nációkat parazita fajoknak egyes szakértői e témának. A hasonló jellegű térnyerés, majd ezt követően az erőszakos területfoglalás politikai eszközökkel nem oldhatók fel, itt nemzet- és területvédelemről van szó, hazavédelemről, mely nem csak lehetőség, de kötelesség. Európában nincs már szabad hely egy közel keleti faj számára, ezért tennék jobban, ha örülnének annak, amit pár évtizede sikerült kierőszakolniuk. De úgy tűnik, békességben élni ez a népcsoport se itt, se ott nem tud. Hiába küldték Mosesnek a parancsolatokat, nem illeszkedhetnek be az emberek világába.
    Mondjatok egyetlen országot, népet, ahol nem undorodnak a zsidóktól!

    ...na most meg leejtettem az echte-magyar tablettámat... majd meglesz reggelre :) és még a borom is kiborult :(

    VálaszTörlés
  6. Ennyi baromságot egy szuszra...

    VálaszTörlés